Als bedrijf zijn wij lid van:

WW

Het Waarschuwingssysteem helpt ons bij duurzame gewasbescherming

Wist u dat wij eenvoudig parasieten kunnen bestrijden nog voor er schade op de plant is aangericht? Dit kan door de ziekteverwekker op het gewas in het gevoeligste stadium aan te pakken. Deze methode is een duurzaam alternatief voor het kalendermatig spuiten, vermijdt resistentie en zorgt voor een beperkte bestrijdingskost.

Doelgericht, voor schade is aangericht

waarschuwing gewasbescherming

Een succesvol bestrijdingsresultaat van ziekten en plagen start met het correct waarnemen van schadeverwekkers. Daarom werken wij nauw samen met het PCS, welke ons waarschuwt op welk tijdstip we beschadigers in een bepaald stadium kunnen waarnemen en met welk middel we deze best bestrijden, doelgericht voor schade is aangericht.

Gewasbescherming met kennis van zaken

Observeren, de juiste diagnose stellen en snel en correct ingrijpen met het juiste bestrijdingsmiddel bepaalt het verschil tussen winst of verlies en is van kapitaal belang voor een geslaagd gewasbeschermingsprogramma. Het Waarschuwingssysteem helpt ons hierbij de juiste beslissingen te nemen. Aan de hand van cursussen, wandelvoordrachten en achtergrondinformatie van W & W blijven wij steeds op de hoogte en vergaren wij de nodige kennis over insecten, mijten, schimmels, bacteriën, virussen, natuurlijke vijanden en gewasbeschermingsmiddelen. Zo zijn wij steeds zeker dat men met kennis van zaken ingrijpt.

BFG

Belgische Federatie voor Groenvoorzieners

BFG De Belgische Federatie Groenvoorzieners (BFG) bundelt de krachten, middelen en ervaringen in één neutrale, representatieve en efficiënte beroepsorganisatie teneinde de belangen van de sector groenvoorziening en van de individuele hoveniers (éénmanszaken, KMO's en grote bedrijven) te vertegenwoordigen en te behartigen.

BTA

Bedrijfsgroep Tuinaannemers Antwerpen - bestuurslid

Hier worden opleidingen, voordrachten, bijscholingen, studiereizen, ... georganiseerd.

ELCA

ELCAEuropean landscape contractors association